Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Rendben
Termékek Menü
0

Kreatív ötletek

2018-02-07 15:32:54

 

Olyan praktikák léteznek, melyekről nem is gondoltuk volna, hogy mennyire megkönnyíthetik életünket. Összegyűjtöttünk néhány trükköt, melyek olykor jól jöhetnek.

2018-01-24 12:37:56

 

Senki számára nem ismeretlen a válogatós gyerek fogalma. Bizony meggyűlhet a bajunk, ha némi egészséges ételt próbálunk csemetéinkbe plántálni. Márpedig rendületlenül törekszünk egészséges, vitaminokban gazdag ételeket biztosítani számukra, hiszen mindennél fontosabbak nekünk. A gigászi feladatot megkönnyíthetjük némi kreativitással, sok türelemmel és a kelleténél több ráfordított idővel. Kitartó anyukáknak, apukáknak, nagyszülőknek ajánljuk a következő ötleteket, melyek beválhatnak a kicsiknél. A sok színes zöldségből, gyümölcsből és köretből igazán mesés, pompás ételek készíthetőek, melyeknek a legválogatósabbak sem tudnak ellenállni.

2017-10-28 20:39:37

Valószínűleg mindenki életében előfordult már, hogy helyszűkébe került otthon. Az ember számos dolgot összegyűjt az évek alatt, de valahogy nem mindig van szíve megválni a régi,  nem használt, polcokon, szekrényekben porosodó tárgyaktól. Így a cikkek száma nő, a pakolási felület csökken.

2017-10-24 12:56:35

Honnan ered Halloween ünnepe és miért vált jelképpé a töklámpás?

Halloween eredetileg ősi kelta ünnep volt, a nyár végét, azaz a Samhaint ünnepelték. Ekkor egyszerre hódoltak a Napisten és a holtak Ura előtt.